Také potřeby pro chovatele se dnes nakupují přes internet

Chovatelské potřeby


1. 3. 2017

Spolupráce
-->

Odvětví chovatelských potřeb je jedním z mála oborů, kde dodnes převládají drobné obchůdky rozeseté i v těch nejmenších uličkách měst po celé republice. Chovatelé totiž osobní kontakt vyhledávají a pevné vztahy se velkým řetězcům nedaří tak dobře narušovat.

Štěně mopsa s kostí v tlamičce

Koho ale na druhou stranu baví neustále „tahat“ granule pro psy v kilových baleních, konzervy a další potřeby, třebaže je to z obchodu domů jen několik desítek metrů? Vše si dnes můžete pohodlně objednat přes internet a nechat dovézt dopravcem až ke dveřím domácnosti. Dnes si představíme nabídku jednoho takového obchodu: www.FajnZviratka.cz.

Zkušenosti z kamenných obchodů přenesené on-line

Logo e-shopu FajnZviratka.czInternetový obchod FajnZviratka.cz může vypadat na první pohled jako nováček bez zkušeností. Ve skutečnosti ale za ním stojí tým lidí s dvacetiletou praxí v oboru. Na internet totiž vstupují se sítí kamenných prodejen AKVAZOO, kterých naleznete celkem 15 v Praze a středních a západních Čechách. Pracují v nich zkušení chovatelé, kteří přesně vědí, co váš mazlíček potřebuje, ať už jdete koupit krmení pro rybičky, nebo si zrovna prohlížíte klece pro morčata.

Chcete si pořídit štěně? NEPŘEHLÉDNĚTE!

Sepsali jsme pro vás 40stránkový e-book pro všechny nastávající páníčky.

Sepsáno na základě našich zkušeností

Potřebné informace přelouskáte snadno za jeden víkend, získáte přitom informace, které hledáte, uceleně na jednom místě. Sepsali jsme ji na základě našich zkušeností a odborných informací.

Kniha mimo jiné obsahuje

  • Jak vybrat psí plemeno
  • Jak najít chovatele a chovatelskou stanici
  • Jak připravit na štěně domácnost
  • Jak přivítat štěně doma
  • Vývoj a výcvik psa v prvním roce života

Osobní přístup je přenesen díky moderním způsobům komunikace i na internet. S pracovníky můžete při nákupu komunikovat přes on-line chat, kde vám s nákupem v reálném čase poradí a provedou vás objednávkou. Praktické rady, ale i roztomilá videa a diskusi chovatelů můžete sledovat na facebookové stránce obchodu.

Široká nabídka zboží, které je ihned k dodání

Nabídka obchodu se dělí do pěti kategorií: psi, kočky, akvaristika, ptáci, teraristika a hlodavci. V každé kategorii naleznete potřeby od krmiva přes přepravky, klece a pelíšky až po hračky a léčiva. Celý proces nákupu je velmi přehledný, v jednotlivých kategoriích můžete vybírat z desítek produktů. Například v kategorii klece pro hlodavce naleznete v době vydání článku 32 produktů (z toho více než dvě třetiny skladem s garancí okamžitého dodání). Ať už tedy máte malého křečíka, nebo dospělého králíčka, tu pravou klec pro něj v obchodě naleznete.

Jako registrovaný zákazník ušetříte až 9 %

Na registrované zákazníky čeká příjemná sleva 5 % z veškerého nezlevněného zboží. Za každých 500 Kč nákupu navíc získáváte 1 věrnostní bod (hodnota 20 Kč, tedy další 4 %). Při nasbírání 10 bodů získáváte slevu 200 Kč na další objednávku.

Svou první zkušenost s chovem domácích mazlíčků jsem měl - jako většina dnešních dětí - asi v 10 letech s párem „džungaráků“. Narodilo se nám třikrát sedm mláďat. O svých zkušenostech jsem se podělil na internetu, díky čemuž vznikl magazín Mazloun.cz. :)

Máte dotaz nebo radu?

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna.